4x voetbal-apps voor de voetbalfanaat

Krijg je geen genoeg van voetbal? Met FOX Sports van Telfort mis je nooit meer een wedstrijd. Ben je klaar om jouw liefde voor voetbal verder uit te breiden? Lees dan dit artikel. Met deze 4 voetbal-apps ga je nóg meer door het leven als een echte voetbalgoeroe.

Volg jouw club op de voet


Houd je van voetbal? Dan staat de app Voetbal International op je telefoon. Met deze gratis voetbal-app voor zowel Android als iOS volg je jouw favoriete club op de voet. Informatie over de spelers, transfers, wedstrijden en de uitslagen vind je in een handomdraai. Zo weet je altijd wie, wanneer en waar speelt. Via de app luister je ook gemakkelijk naar voetbalwedstrijden op de radio, bekijk je videofragmenten en voorspel je uitslagen.

Coach jouw team


Ben jij een amateur voetbalcoach? Dan geeft de gratis voetbal-app Voetbal Coach jouw carrière misschien een zetje in de goede richting. Met deze Android app coach je jouw team nog beter. Niks ontgaat je meer. Alle hoogtepunten worden geregistreerd en je deelt deze informatie gemakkelijk met het team. Een ander groot pluspunt is dat je gezeur over wissels vermijdt. Deze voetbal-app heeft een wissel-timer en geeft aan wie er wanneer gewisseld wordt. Een vergelijkbare iOS app is My Voetbal Coach.

Altijd op de hoogte


Discuseer je graag over voetbal? Download dan de gratis voetbal-app Voetbalzone voor Android en iOS. Je beschikt over het laatste voetbalnieuws en uitgebreide statistieken. Met gemak evalueer jij wedstrijden tot in detail. Geen discussie die jij niet aankunt. Misschien ben jij wel de nieuwe Johan Derksen?

Word een held


And last but not least, download de gratis voetbal-app Score! Hero voor Android en iOS. Een verslavend voetbalspel waardoor je jouw skills verbeterd. Een spel met meer dan 420 levels, waar je met vrienden tegen elkaar kan spelen en adembenemende 3D graphics, tussenfilmpjes en animaties. Daag je vrienden uit en pass, schiet en scoor! Win prijzen en trofeeën. Oftewel, word een HELD.

Wil jij ook elke voetbalwedstrijd live volgen?


Bij Telfort geniet van je FOX Sports. De pakketten waarbij je zowel Nederlands als buitenlands topvoetbal live volgt. Bestel het Alles-in-1 pakket en neem FOX erbij.

Ook iets voor jou?
De beste smartphone games op samen te spelen
Zo kun je Virtual Reality – de hype van 2016 – zelf ervaren
Bewerk je vakantiefoto’s met een van deze apps
Kim

Kim

  • Auteur
  • Badge
  • Badge
  • Badge

Top 3 blogartikelen

Populair op het forum