5 tips: Deze romantische films kijk je gratis op Valentijnsdag

Heb je nog niets geregeld voor 14 februari? Geen stress. Wij selecteerden 5 romantische films die perfect zijn voor Valentijnsdag. Deze films kijk je nog tot het einde van de maand helemaal gratis. Een cadeautje van Telfort voor jou. Als dat geen liefde is.. Onderaan dit artikel leggen we je uit hoe je de films kunt bekijken.

Alles is Liefde


Liefde is als Sinterklaas. Je moet erin geloven, want anders wordt het niks. Zo droomt Kiki van een prins op het witte paard. Ze weet echter niet dat een echte prins, prins Valentijn van háár droomt. Kiki's broer Victor verheugt zich op het huwelijk met zijn grote liefde Kees. Maar Kees twijfelt en slaat zijn angsten van zich af tijdens weekendjes larpen (Live Action Role Play). Met de komst van een mysterieuze Sinterklaas bereiken de liefdesperikelen een hoogtepunt. Zou de liefde het uiteindelijk winnen van de twijfel?

Mannenharten


Zes stadse mannen zijn op zoek naar liefde of hebben hun hart al verloren aan de liefde. Verbonden door hun sportschoolbezoek leren we ze zo één voor één kennen. Zo raakt de snelle reclameman Tim in paniek wanneer hij denkt aan een toekomst met zijn verloofde, en is womanizer Dennis op zoek naar meer dan alleen een mooie verschijning. Tim's beste vriend Wouter moet er juist alles aan doen om zijn relatie met zijn vriendin Nicole te redden.

Hartenstraat


Iedereen kent elkaar in de Amsterdamse Hartenstraat, het hart van de bekende '9 straatjes'. Naast de oudere winkels schieten hippe modewinkels en moderne eettentjes hier als paddenstoelen uit de grond. Zo opent ook de modieuze Katje haar dure kledingwinkel tegenover de traiteurzaak van Daan. Ze kunnen elkaar niet uitstaan, totdat ze elkaar online tegenkomen. Dan lijkt er toch iets op te bloeien tussen de twee verschillende ondernemers.

Crazy, Stupid, Love


Wanneer Cal's vrouw Emily vreemdgaat en wil scheiden, stort zijn leven in. Zijn vrije avonden besteedt Cal mokkend en eenzaam aan de bar, totdat hij de vrouwenverslinder Jacob tegenkomt. Hij helpt hem om over zijn liefdesverdriet heen te komen. Dit doet hij door hem de wondere wereld van de vrijgezelle vrouwen te laten zien. Met een hippere kledingstijl en een nieuw kapsel probeert hij gelukkiger te worden, maar of dit lukt. Dat is nog maar de vraag.

Valentine's Day


Verhalen lopen kriskras door elkaar in de romantische komedie Valentine's Day. Zowel singles als stelletjes proberen in Los Angeles de liefde te vinden en te lijmen wat kapot is. De druk die Valentijnsdag op hun uitoefent, blijkt voor de één gunstig, maar voor de ander nadelig. Met acteurs als Julia Roberts, Bradley Cooper en Ashton Kutcher is het gegarandeerd een genot om naar te kijken.


Zo bekijk je de 5 gratis filmsWitte afstandsbediening

" Zet je tv en de interactieve tv-ontvanger aan
" Druk op de menuknop van je afstandsbediening
" Ga naar On Demand (Videotheek)
" Ga naar Voor Jou - Valentijnscadeau

Zwarte afstandsbediening

" Zet je tv en de interactieve tv-ontvanger aan
" Druk op de menuknop van je afstandsbediening
" Ga naar Kiezen en Kijken
" Ga naar Valentijn

Kijk je liever films via de Interactieve TV app? We vertellen je hier hoe je dat precies doet.

De romantische films die we voor Valentijnsdag selecteerden kijk je helemaal gratis tot en met 28 februari. In dit blog geven we je nog 5 extra tips voor Valentijnsdag om op een originele manier indruk te maken op je liefje.

Welke tips heb jij nog voor een onvergetelijke Valentijnsdag?

Ook iets voor jou?
Scoor punten met deze 5 originele ideeën voor Valentijnsdag
Thuis sporten? Deze 4 handige apps helpen je op weg
3 handige betaal apps om de rekening te delen
Kim

Kim

  • Auteur
  • Badge
  • Badge
  • Badge

Top 3 blogartikelen

Populair op het forum