Bekijk deze 5 populaire apps op je televisiescherm met Méér TV

Wil je jouw favoriete vlog volgen op groot scherm of dat ene hilarische kattenfilmpje aan je beste vriend laten zien? Het kan nu met Méér TV. De 35 populairste apps kijk je direct op je televisie, zonder dat hier een smart tv of Chromecast aan te pas komt. Helemaal gratis voor iedereen met Interactieve TV van Telfort en in het bezit van de witte afstandsbediening.

YouTube


Of je nu een te gek concert zoekt of hulp nodig hebt in de keuken. Je vindt video’s in alle soorten en maten in de wondere wereld van YouTube. Het enige wat je hoeft te doen is de afstandsbediening van je tv pakken en het interactieve menu te openen. Ga naar Méér TV, kies voor YouTube en kijk je favoriete YouTube-video’s direct op je televisie.

NU.nl


Altijd op de hoogte van de laatste gebeurtenissen in binnen- en buitenland? Onder Nieuws & Info vind je de informatieve app van NU.nl. Hier lees je alles van Economie tot Entertainment en van Sport tot Tech. Naast korte nieuwsartikelen bekijk je hier verschillende nieuwsvideo’s, maar ook weerberichten en zelfs een televisiegids.

Wikipedia


Wist jij dat het woord pollepel is afgeleid van het woord potlepel en dat het woord shampoo afkomstig is uit het Hindi? Deze en andere leuke feitjes vind je terug in internetencyclopedie Wikipedia. Nu ook als app beschikbaar voor Méér TV, om eenvoudig je kennis bij te spijkeren via het televisiescherm.

Haardvuur


Je hebt een heerlijk romantische avond voorbereid, maar toch mist er nog iets. Een fijn haardvuur natuurlijk! De Haardvuur-app vind je in het Méér TV-keuzemenu onder de categorie Lifestyle. Meer in een vrolijke en zomerse bui? Kies dan voor de Aquarium-app voor een televisiescherm vol zwemmende vissen. Een goede sfeer creëren was nog nooit zo simpel en voordelig.

Netflix


Behalve deze gratis apps, kijk je met Méér TV ook eenvoudig het uitgebreide aanbod van Netflix op je tv. Het enige dat je nodig hebt is een Netflix-abonnement, Interactieve TV van Telfort, een aantal vrije uurtjes en natuurlijk een zeer comfortabele bank. Zo start je het nieuwe seizoen van ‘Orange is the New Black’ (9 juni) met één druk op je afstandsbediening. Netflix is op dit moment alleen geschikt voor de tv-ontvanger Arcadyan HMB 2260.


Welke app bekijk jij op je televisiescherm met Méér TV?

Ook iets voor jou?
TV kijken op al je schermen
WiFi Versterker: overal in huis een sterk WiFi-signaal
4 nieuwe social media trends in 2017
Kim

Kim

  • Auteur
  • Badge
  • Badge
  • Badge

Top 3 blogartikelen