De 5 leukste selfie apps op een rijtje

Dit jaar is het alweer vijftien jaar geleden dat de eerste smartphone met ingebouwde camera op de Nederlandse markt verscheen. Kun jij nog zonder? Wij zetten de 5 beste selfie apps voor je onder elkaar.

Emoji Camera


Het blijft één van de leukste en makkelijkste manieren om aan te geven hoe je je voelt: emoji’s. Want wie kent nu niet de emoji waarbij stoom uit z’n neus schiet of het poppetje dat je liefdevol een kusje toe blaast. Met de app Emoji Camera tover je eenvoudig jouw ietwat saaie selfie om tot een lachwekkende emoji-selfie.
De app is gratis verkrijgbaar voor Android

Facetune


Heel leuk die foto, behalve dat die pukkel alle aandacht opeist. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Met de app Facetune kun je op een eenvoudige manier jezelf een stralend wit gebit geven, die vervelende grijze haren wegwerken of dat problematische huidje er supergezond uit laten zien. Want het oog wil ook wat, toch?
De app is voor 3,99 te koop voor iOS en Android. Facetune 2 is gratis beschikbaar voor iOS.

MSQRD


Altijd al de behoefte gehad om jezelf om te toveren tot een levensechte aap, een hoogbejaarde vrouw of een roze eenhoorn? Dan mag de app MSQRD (Masquerade) niet ontbreken op jouw smartphone. Met meer opties dan bij Snapchat maak je hilarische selfies om je vrienden gegarandeerd de stuipen op het lijf te jagen of te laten schateren van het lachen.
De app is gratis verkrijgbaar voor iOS en Android.

JIBJAB


Wie houdt er nu niet van GIF-jes? Om jezelf of die ene jarige vriend in zo’n leuk bewegend plaatje terug te laten komen, download je de app JIBJAB. Kies een bestaande foto of maak er eentje in JIBJAB... Et voilà! Het gezicht verschijnt in een headbangende dinosaurus, een kleurige piñata en vele andere grappige scenes. Zo zit er altijd wel eentje voor jou bij. Kun je ‘m gelijk op Facebook posten om je vrienden te laten lachen.
De app is gratis verkrijgbaar voor iOS.

https://www.youtube.com/watch?v=w2ZeBzq_zCE


YouCam Makeup: Selfie Makeover


Ben je niet echt experimenteel met make-up? Deze selfie app laat je heel simpel zien hoe groene oogschaduw je staat of welke kleur lippenstift jou nog mooier maakt. Maak een selfie met de camera van je smartphone, selecteer deze foto in het menu van ‘Foto make-up’ en ga aan de slag. Vervolgens beslis je bij ‘Make-up’ of jouw gezicht, ogen, mond of zelfs je haar een make-over krijgen.
De app is gratis verkrijgbaar voor iOS en Android.


Welke selfie app is jouw favoriet?

Ook iets voor jou?
Zo koop je veilig refurbished producten
4 nieuwe social media trends in 2017
3 smartphone gadgets voor de mooiste foto’s
Kim

Kim

  • Auteur
  • Badge
  • Badge
  • Badge

Top 3 blogartikelen

Populair op het forum