De beste terras-apps van deze zomer

De zomer staat weer voor de deur. Om optimaal van te zon te genieten deelden we eerder de handigste weer-apps. En wat is er nu fijner om met dit warme weer te doen? Juist! Op het terras van de zon te genieten. Daarom hebben we de beste terras-apps voor je op een rijtje gezet.

Kan ik een korte broek aan?


Wil je voordat je de deur uitgaat nog even checken of het wel echt warm genoeg is voor een zomerse outfit? Zet dan de Kan Ik Een Korte Broek Aan app op je telefoon en je hoort meteen of je outfit goed is afgestemd op het (zomerse) weer. De app geeft namelijk antwoord op één van de belangrijkere vragen des levens: 'Kan ik een korte broek aan?
  • Kan Ik Een Korte Broek Aan is gratis verkrijgbaar voor iOS en Android

Op je fiets naar het terras


Als het zonnetje schijnt is het natuurlijk zonde om binnen te blijven. Met de app Terras Fietsen selecteer je gemakkelijk de terrassen waar je tijdens je fiets- of wandeltocht het beste terecht kunt voor een goede bak koffie met een lekker stuk taart. Maak een foto, geef je beoordeling en deel je vondst met medegebruikers.
  • Terras Fietsen is gratis verkrijgbaar voor iOS

Terras in de zon


Handig! Met Pints in the Sun vind je altijd een terras in de zon. Vul de plaats in waar je op dat moment bent of zoek naar jouw favoriete terras en bekijk of deze in de zon ligt. Tot op de minuut nauwkeurig zie je hoe lang je van de zonnestralen kunt genieten. Zo kun je je op tijd verplaatsen naar het volgende terras.

Snelle bediening?


De terrassen zitten met dit lekkere weer vaak bomvol. Erg gezellig, maar het zorgt er ook voor dat je soms lang moet wachten op je drankje. De 2B2C Terras app helpt je snel en gemakkelijk je bestelling te plaatsen. Je kunt namelijk bij de aangesloten horeca ondernemers, de QR code op je tafel scannen met je smartphone. Vervolgens kies je wat je wilt drinken, druk je op ‘bestellen’ en komt de bediening de drankjes brengen. Als je wilt betalen kun je de rekening via de app vragen, maar je kunt ook gewoon betalen met PIN, cash of creditcard. Uiteraard blijft het gewoon mogelijk om op de ‘ouderwetse’ manier fooi te geven.
  • 2B2C Terras is gratis verkrijgbaar voor iOS en AndroidWat is jouw favoriete terras(app)?

Ook iets voor jou?
De 5 leukste selfie apps op een rijtje
Lege telefoon? Gebruik een externe batterij!
5 smartphone apps met de mooiste fotofilters
Kim

Kim

  • Auteur
  • Badge
  • Badge
  • Badge

Top 3 blogartikelen