Deze 4 games speel je offline

Een spelletje spelen op je mobiele telefoon? Leuk als je in de wachtkamer zit bij de dokter of nog een aantal uur in het vliegtuig mag doorbrengen. Minder leuk als er geen WiFi is of wanneer je data wilt besparen natuurlijk. Gelukkig bestaan er heel veel spelletjes die je offline kunt spelen. Wij zetten de leukste offline games voor je op een rij.

Wegen oversteken met Crossy Road


Het is een eenvoudig spelletje. Met een kippetje beweeg je vooruit, terwijl je obstakels ontwijkt. In het eerste level is dat bijvoorbeeld een autoweg met voorbijrijdende vrachtwagens. In een later level is dat een rivier en spring je van boomstam naar boomstam. Onderweg verdien je punten waarmee je verschillende elementen aan je route toevoegt.

Racen met Asphalt 8: Airborne


Fan van racen en raceauto’s? Met deze app, race je in volle snelheid door de mooiste locaties ter wereld, zoals de woestijn van Nevada of IJsland. Je kunt kiezen uit 190 raceauto’s, waaronder modellen van Lamborghini, Bugatti en Ferrari. Als je offline genoeg geoefend hebt, kun je online racen tegen je vrienden.

Platen kleuren met Colorfy: Coloring Books for Adults


Kleuren is tegenwoordig weer helemaal hot. Het geeft niet alleen plezier, maar ook een hoop rust. Met deze app kun je kiezen uit verschillende soorten kleurplaten. Denk aan bloemen, dieren en patronen. De app is makkelijk te bedienen. Klik op een vlakje en kies een kleur. Klaar? Vergeet je kunstwerk dan niet te delen op Instagram, als je weer online bent.

Je hersens kraken met Unblock Me


Ben je een puzzelfan? Laat dan je hersens kraken met deze app. Het is een simpel spelletje, waarbij je een rood blokje van de linker naar de rechteruitgang moet schuiven. Om het daar te krijgen moet je de blokjes die daartussen liggen op zo’n manier schuiven, dat het rode blokje erdoorheen past. En dat is flink puzzelen. Tot welk level kom jij?


Welke offline games ga jij proberen?


Ook iets voor jou?
Werk aan jezelf met deze 4 stappenteller apps
4 handige video apps voor je smartphone
Met deze tips is de afstandsbediening van je tv je beste vriend
Kim

Kim

  • Auteur
  • Badge
  • Badge
  • Badge

Top 3 blogartikelen