Deze 4 nieuwe Nederlandse series zie je komende maanden op televisie

Weet jij al welke Nederlandse series je komende maanden kunt kijken op televisie? Wij wel! En we zetten deze series van eigen bodem graag voor je op een rijtje. Zo hoef je niets te missen deze herfst.

Het laatste seizoen van Penoza


Het is zover. Het vijfde en allerlaatste seizoen van Penoza is gestart. Anderhalf jaar nadat de nieuwe man van Carmen en haar stiefzoon werden vermoord in opdracht van justitie, lijkt het beter te gaan met Carmen. De Winkel loopt zonder problemen, haar kinderen lijken gelukkig en Carmen denkt eraan te stoppen met haar handel. Ze heeft nog maar een paar drugsladingen nodig om haar pensioen, en de toekomst van haar kinderen, veilig te stellen. Als een nieuwe garde zich aandient, blijkt dat helemaal niet zo makkelijk te zijn.
  • Penoza V zie je vanaf zondag 27 augustus iedere week om 20:25 uur op NPO 3

https://www.youtube.com/watch?v=FRSVw40VFt0


Voetbalmaffia


Eind oktober start de nieuwe spannende KRO-NCRV serie Voetbalmaffia. Johnny speelt voor een Italiaanse voetbalclub en leidt een heerlijk leven met zijn vrouw Renate en zoontje Sven. Maar na een slechte periode en een conflict met de voorzitter van zijn club, wordt hij op de transferlijst gezet. Hij raakt langzaamaan de controle over zijn leven kwijt en moet keuzes maken die niets meer te maken hebben met zijn liefde voor de sport.
  • Voetbalmaffia zie je vanaf zondag 22 oktober iedere week om 21:30 uur op NPO 3

Oud, maar nog lang niet dood


In een dagboek beschrijft Hendrik Groen (gespeeld door Kees Hulst) zijn leven in een verzorgingstehuis in Amsterdam-Noord. Hij is misschien wel oud, maar nog lang niet dood. Samen met andere bewoners van het verzorgingstehuis richt hij de rebellenclub Omanido op: oud maar niet dood. Want volgens Hendrik bestaat het leven uit meer dan alleen nog koffiedrinken, achter de geraniums zitten en wachten op het einde.
  • Hendrik Groen zie je vanaf maandag 23 oktober iedere week om 22:15 uur op NPO 1

Flikken Rotterdam


Op vrijdagavond zit jij voor de buis voor een nieuw seizoen Flikken Rotterdam. Kom erachter hoe het mogelijk is dat de dood gewaande Ben Slachter tóch blijkt te leven. Daarbij is hij ook nog eens precies op het juiste moment op de juiste plaats om Lieve en Hein te redden van een aanslag op hun leven. Ondanks de inspanningen van Hein is Ben aangehouden op verdenking van corruptie en zit hij in het huis van bewaring. Lieve en Hein slagen erin om Ben vanuit daar in te zetten op een zaak.
  • Flikken Rotterdam zie je vanaf vrijdag 15 september iedere week om 20:25 uur op NPO 1


Welke Nederlandse serie ga jij deze herfst volgen?


Ook iets voor jou?
Met deze tips is de afstandsbediening van je tv je beste vriend
4 handige tips voor het wegwerken van kabels in huis
Wat is een modem en hoe werkt het?
Kim

Kim

  • Auteur
  • Badge
  • Badge
  • Badge

Top 3 blogartikelen