Deze films en series van televisiezender AMC kijk je gratis in juni

Op televisiezender AMC zie je de mooiste filmklassiekers en de beste originele dramaseries van eigen productie. Als thuisbasis van vele geroemde programma’s en televisieseries won het Amerikaanse netwerk AMC Emmy’s voor onder andere Breaking Bad en Mad Men. In de maand juni kijken klanten van Telfort de vele series en films op AMC helemaal gratis.

Turn


Heb je het spectaculaire derde seizoen van Turn gemist? Geen zorgen, want op zaterdag 17 juni kun je vanaf 19:00 uur nog één keer het hele seizoen zien. We bevinden ons inmiddels middenin de Amerikaanse onafhankelijkheidsoorlog. Spion Abe bevindt zich in vijandig gebied en rapporteert direct aan George Washington. Ondertussen is er wel een dubbelspion binnen het Amerikaanse leger actief. Welke mol zal als eerst worden ontmaskerd?

Wanneer?
Zaterdag 17 juni om 19:00 uur


https://www.youtube.com/watch?v=9kYzjjtVgAoHap & Leonard


Vanaf donderdag 22 juni kijk je iedere donderdag om 22:00 uur het eerste seizoen van Hap & Leonard. Een serie vol zwarte humor in de late jaren 80 over twee beste vrienden, een femme fatale, een paar moordlustige psychopaten, wat verloren buit en de politie. Wanneer Hap z’n verleidelijke ex-vrouw weer tegenkomt, doet ze een bod dat de twee niet kunnen weigeren. Wat een eenvoudige manier leek om snel geld te verdienen, mondt uit in een bloederige chaos.

Wanneer?
Vanaf donderdag 22 juni elke week om 22:00 uur


https://www.youtube.com/watch?v=vmuCgGcZydYFear the Walking Dead


Vanaf maandag 5 juni geniet je van het derde seizoen van Fear the Walking Dead. De serie neemt je mee terug naar het begin van de zombie-apocalyps uit de populaire serie The Walking Dead. Langzaam maar zeker zien Travis Manawa en zijn familie hoe mensen in hun omgeving veranderen in bloeddorstige monsters. Ze proberen te achterhalen wat er aan de hand is en doen er alles aan om te overleven in een wereld vol zombies. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen kijk je in de nacht van zondag op maandag om 03:00 uur. Maandagavond wordt de aflevering herhaald om 22:00 uur.

Wanneer?
Vanaf maandag 5 juni wekelijks om 03:00 uur. De aflevering wordt herhaald om 22:00 uur.


https://www.youtube.com/watch?v=Y5oOCxX7RSIAMC trakteert


Wist jij dat Liam Neeson op 7 juni alweer 65 jaar wordt? Om dit te vieren wordt op zondag 4 juni om 22:00 uur de film High Spirits uit het jaar 1988 uitgezonden bij AMC. Ook viert één van de grootste actrices aller tijden deze maand haar verjaardag. Meryl Streep wordt op 22 juni 68 jaar en daarom trakteert AMC jou zondag 25 juni op de tragikomedie Adaptation.

Wanneer?
High Spirits - zondag 4 juni om 22:00 uur
Peter’s Friend - zondag 11 juni om 22:00 uur
Flash of Genius - zondag 18 juni om 22:00 uur
Adaptation - zondag 25 juni om 22:00 uur


https://www.youtube.com/watch?v=BMwOEkTmTyQAMC is een zender uit het Telfort Pluspakket. Klanten van Telfort kijken deze maand gratis naar deze zender. Met de witte afstandsbediening kijk je naar kanaal 23 en met de zwarte afstandsbediening kijk je naar kanaal 33.

Welke film of serie op televisiezender AMC ga jij zeker kijken?

Ook iets voor jou?
Bekijk deze 5 populaire apps op je televisiescherm met Méér TV
Zo koop je veilig refurbished producten
Wat is een modem en hoe werkt het?
Kim

Kim

  • Auteur
  • Badge
  • Badge
  • Badge

Top 3 blogartikelen

Populair op het forum