Deze hilarische series kijk je gratis bij Comedy Central Extra

Deze maand toveren we wel heel eenvoudig een lach op je gezicht. De hele maand oktober kijk je als Telfort klant namelijk gratis naar Zender van de Maand uit het Pluspakket: Comedy Central Extra. Wij lichten vier series uit die je absoluut niet mag missen.

Son of Zorn


Ben je fan van de Simpsons en Family Guy? Grote kans dat je Son of Zorn dan wilt zien. De komedieserie is een parodie op oude klassiekers zoals He-Man en werd bedacht door de mannen die ook achter The LEGO Movie zitten. Het verhaal volgt de geanimeerde strijder Zorn van het zuidelijke eiland Zephyria. Hij keert terug naar de echte wereld (Californië) om zijn ex-vrouw en tienerzoon terug te winnen. Zorn moet net als iedereen voor zijn geld werken en gaat daarom aan de slag als verkoper van zeepdispensers. Het leven in Orange County gaat de superheld niet heel gemakkelijk af, omdat het nogal verschilt met zijn geanimeerde wereld.
  • Son of Zorn is vanaf 5 oktober iedere donderdag te zien om 21:50 uur

https://www.youtube.com/watch?v=mda3sqFpPjg


Broad City


Ze zijn in de bloei van hun leven en wonen in het bruisende New York. BFF’s Abbi en Alana delen alles met elkaar. Van bizarre bijbaantjes (schoonmaken in hun ondergoed) tot relaties die gedoemd zijn te mislukken. In de comedyserie Broad City zie je de twee twintigers in hilarische situaties. Dit komt vaak door hun eindeloze creativiteit om geld te verdienen of om uit ongemakkelijke situaties te komen. De twee hoofdrolspeelsters zijn tegelijkertijd ook de makers van de serie.
  • Broad City zie je elke zondag om 20:05 uur

https://www.youtube.com/watch?v=iC_xGWSkRKc


Review


De nieuwsgierige presentator Forrest MacNeil gaat bijzondere uitdagingen en ervaringen aan om deze vervolgens te beoordelen. Zo gaat de criticus op advies van kijkers scheiden, laat hij zich door bliksem raken en beoordeelt Forrest hoe het is om een racist te zijn. Forrest doet het allemaal om ons te laten zien hoe het leven voelt, soms ten koste van zijn familie en de mensheid in het algemeen.
  • Review zie je elke woensdag om 21:10 uur

https://www.youtube.com/watch?v=H5pZQrbL_H0


Real Husbands of Hollywood

Altijd al willen weten wat beroemde rappers in hun vrije tijd doen? In Real Husbands of Hollywood volg je Kevin Hart en andere Hollywoodsterren in hun dagelijks leven. De rappers en acteurs spelen fictionele versies van zichzelf en nemen vooral zichzelf op de hak. Zo probeert Kevin Hart via zijn beroemde vrienden hogerop de sociale ladder te klimmen om nog beroemder te worden. Met deze instelling zet hij zichzelf vaker voor schut, dan dat hij een goede indruk maakt. De vriendengroep van Kevin bestaat onder andere uit Nelly, Nick Cannon en Robin Thicke die regelmatig voorbijkomen in de show.
  • Real Husbands of Hollywood zie je elke dag om 19:40 uur

https://www.youtube.com/watch?v=zRXRAZvedJ8


Comedy Central Extra is een zender uit het Telfort Pluspakket. Klanten van Telfort kijken de hele maand oktober gratis naar deze zender. Met de witte afstandsbediening kijk je naar kanaal 23 en met de zwarte afstandsbediening kijk je naar kanaal 33. Wil je een extra zenderpakket bestellen? Dit kan via Mijn Telfort of met je witte afstandsbediening. Hoe het precies werkt, leggen we je hier uit.

Wat is jouw favoriete serie op Comedy Central Extra?

Ook iets voor jou?
Deze 4 Nederlandse series zie je komende maanden op televisie
Met deze tips is de afstandsbediening van je tv je beste vriend
4 handige tips voor het wegwerken van kabels in huis
Kim

Kim

  • Auteur

Top 3 blogartikelen

Populair op het forum