Deze hilarische series kijk je gratis bij Comedy Central Extra

Laatste update: 21 februari 2018

In de maand maart toveren we wel heel eenvoudig een lach op je gezicht. De hele maand kijk je als Telfort klant namelijk gratis naar Zender van de Maand uit het Pluspakket: Comedy Central Extra. Wij lichten drie series uit die je absoluut niet mag missen.

Drunk History


Vond je geschiedenisles vroeger saai? De hitserie Drunk History brengt daar verandering in. In de serie worden namelijk historische verhalen nagespeeld door mensen die nét iets te diep in het glaasje hebben gekeken. Presentator Derek Waters reist langs verschillende steden in Amerika en laat je met een wisselende cast de beste geschiedenisverhalen zien. Dronken mensen spreken immers altijd de waarheid… toch?
  • Drunk History is iedere dag te zien om 20:45 uurMoonbeam City


Was je vroeger ook zo'n fan van series als Miami Vice en Silk Stalkings? De animatieserie Moonbeam City is een parodie op de politieseries uit de jaren 80 en 90. Dazzle Novak is een detective in Moonbeam City die meer misdaden op zijn geweten heeft dan de criminelen die hij probeert op te sluiten. Het is niet de meest slimme detective en dat brengt hem altijd weer in lastige situaties terecht. Zijn oog valt tijdens werktijd meer op vrouwelijk schoon dan het in de gaten houden van de stad. De scènes uit de animatieserie zijn zo absurd dat het in ieder geval zorgt voor de nodige hilariteit.
  • Moonbeam City is iedere maandag t/m woensdag te zien om 22:15 uurThe Daily Show


Wil je jouw lachspieren blijven trainen? Dan is The Daily Show een must om te kijken. Met een scherp randje presenteert The Daily Show iedere werkdag weer de laatste nieuwtjes. De interessante interviews en flinke dosis humor die ze erin steken zorgen ervoor dat het nieuws in een satirisch jasje wordt gestoken. Presentator Trevor Noah wordt bijgestaan door verschillende verslaggevers en correspondenten die ieder weer een eigen humoristische kijk hebben op het nieuws.
  • The Daily Show is iedere dinsdag t/m vrijdag te zien om 19:00 uurComedy Central Extra is een zender uit het Telfort Pluspakket. Klanten van Telfort kijken de hele maand maart gratis naar deze zender. Met de witte afstandsbediening kijk je naar kanaal 23 en met de zwarte afstandsbediening kijk je naar kanaal 33. Wil je een extra zenderpakket bestellen? Dit kan via Mijn Telfort of met je witte afstandsbediening. Hoe het precies werkt, leggen we je hier uit.

Wat is jouw favoriete serie op Comedy Central Extra?

Ook iets voor jou?
TV kijken op al je schermen
Met deze tips is de afstandsbediening van je tv je beste vriend
4 handige tips voor het wegwerken van kabels in huis
Kim

Kim

  • Auteur
  • Badge
  • Badge
  • Badge

Top 3 blogartikelen