Deze programma’s van OUTtv kijk je gratis in augustus

Van talkshows en komedie tot films en documentaires, OUTtv biedt een rijk scala aan programma’s. OUTtv kijkt vooruit en onderscheidt zich met moderne onderwerpen van andere lifestyle- en entertainmentzenders. In de maand augustus kijken klanten van Telfort gratis naar deze gayminded zender.

Strike A Pose (documentaire)


Wel eens een show van de dansers van Madonna gezien? De shows van haar Blond Ambition Tour werden legendarisch. Dit was onder andere te danken aan haar spectaculaire dansers. Het popicoon koos haar dansers niet alleen op basis van hun danstalent. Ze werden het symbool van seksuele vrijheid in een tijd waarin die vrijheid nog niet zo vanzelfsprekend was. Deze documentaire vertelt het verhaal van vrijheidsstrijders op het podium.

Donderdag 17 augustus om 21.45 uur.

https://www.youtube.com/watch?v=NjE61zekOhI


Holding the man (dramafilm)


Gek op romantische dramafilms? Zwijmel dan weg bij dit liefdesverhaal. Tim en John leren elkaar kennen in highschool en in 15 jaar tijd verslaan ze discriminatie, jaloezie, verleiding en verlies. Toch komt er iets op hun pad wat ze niet kunnen verslaan. Leg een doosje tissues naast je popcorn klaar.

Wanneer? Zaterdag 5 augustus om 22.00 uur.

https://www.youtube.com/watch?v=cnAyK4%2D024Y


Not today Bianca (show)


Doet de naam Bianca del Rio nog een belletje bij je rinkelen? Drag queen Bianca was de winnares van Ru Paul’s Drag Race. Om zich toe te wijden aan haar kersverse carrière verhuisde ze naar Hollywood. Dat levert twee hilarische afleveringen op. En zien we daar een bekend gezicht van Ru Paul’s Drag Race?

Wanneer? Woensdag 16 en 23 augustus om 22.00 uur.

https://www.youtube.com/watch?v=LYpiOAy6zJE


Brave New Girls (serie)


Een andere naam die vast wel is blijven hangen is Jenna Talackova. Deze transvrouw werd beroemd nadat ze gediskwalificeerd werd bij een Miss-Universe verkiezing. Ze klaagde Trump aan voor haar diskwalificatie. Met ambities in modellenwerk en acteren jaagt ze haar dromen na. In deze realityshow leer je haar beter kennen.

Wanneer? Elke dinsdag om 22.30 uur.

https://www.youtube.com/watch?v=OkA4Wq5dCb4


OUTtv is een zender uit het Telfort Pluspakket. Klanten van Telfort kijken deze maand gratis naar deze zender. Met de witte afstandsbediening kijk je naar kanaal 23 en met de zwarte afstandsbediening kijk je naar kanaal 33.

Wat wil jij absoluut niet missen op OUTtv in augustus?

Ook iets voor jou?
5 handige apps voor op vakantie
Wat zijn de verschillen tussen Instagram Stories en Snapchat?
Geen telefoon op afbetaling, wel een abonnement

Kim

Kim

  • Auteur
  • Badge
  • Badge
  • Badge

Top 3 blogartikelen

Populair op het forum