Goed voorbereid op reis met Telfort Buitenlandbundels

Even opzoeken waar je het beste terecht kunt voor die lokale specialiteit, of je status delen op Facebook. Wat je tijdens je vakantie ook doet; verrast worden met een torenhoge rekening wil niemand. Daarom denkt Telfort met je mee. In dit artikel geeft Telfort je tips, zodat je goed voorbereid op vakantie gaat.

Wil je wel internetten in het buitenland, maar tegen een voordeliger tarief? Dan hebben we de Buitenlandbundel voor je.


De Buitenlandbundel van Telfort


Met een buitenlandbundel van Telfort kun je tegen een voordelig tarief mobiel internetten in het buitenland. Je kunt een buitenlandbundel aanzetten als je een abonnement hebt van Telfort, maar ook wanneer je gebruik maakt van Telfort Prepaid.

De voordelen van de Telfort Buitenlandbundel


Terwijl jij op het strand uit je kokosnoot ligt te nippen, houden wij voor je bij hoeveel je van je bundel hebt verbruikt. Je ontvangt altijd een sms als je 80% en 100% van je tegoed hebt gebruikt. Zo kom je niet voor vervelende verrassingen te staan als je uitgerust thuiskomt. Is je bundel op? Dan kun je een nieuwe aanvragen in Mijn Telfort, in de Mijn Telfort app of via een gratis sms. Je ontvangt een bevestiging en kan dan meteen gebruik maken van de bundel.

Verbruikslimiet


In het buitenland staat er standaard een verbruikslimiet voor je mobiele internet ingesteld. Voor als je bijvoorbeeld per ongeluk gebruik maakt van mobiel internet omdat je dataroaming nog aanstaat en je apps automatisch geüpdatet worden. Is de limiet bereikt, dan sluiten we je limiet voor de zekerheid af. Zet je de limiet uit, dan wordt deze automatisch weer aangezet na het ontvangen van twee facturen. Je kunt de verbruikslimiet zelf aan-en uitzetten via sms of via Mijn Telfort.

Wij geven jou een seintje


Terwijl jij van je vakantie geniet, houden wij voor je bij hoeveel je van je bundel hebt verbruikt. Zodra je 80% van 100% van je bundel hebt gebruikt, sturen we je een sms. Houd er wel rekening mee dat mobiel internet in het buitenland duur is. Je hebt de limiet dus al snel bereikt.

Limiet bereikt? Schaf een nieuwe bundel aan


Is je internetbundel op? Dan kan je de Buitenlandbundel aanvragen via Mijn Telfort of via gratis sms. Je ontvangt een bevestiging en kan dan meteen gebruik maken van de bundel.

Ook voor prepaid bellers zijn er internetbundels samengesteld. Als je 80% van je bundel hebt verbruikt, sturen we je een sms. Mocht je onverwachts je internetbundel opmaken, kun je meteen een nieuwe bundel bestellen.

Overige tips voor bellen in het buitenland


  • Maak je van een buitenlandbundel? Zorg dan dat dataroaming aan staat, anders werkt het internet niet. Deze functie vindt je onder ‘instellingen’ op je toestel.
  • Maak je geen gebruik van een buitenlandbundel? Zorg er dan juist voor dat je dataroaming uit staat. Op veel plekken kun je gebruik van gratis WiFi.
  • Apps zoals YouTube, Spotify en Google Maps kosten veel data. Zorg dat je je playlist van tevoren hebt opgeslagen, zodat je deze niet hoeft te streamen vanaf je vakantieoord. Ook kaarten kun je van tevoren downloaden.
  • Als je in het buitenland belt, toets je altijd een landcode voor het nummer dat je belt. Alle landcodes vind je op www.telefoonboek.nl/landnummer/lijst/a/
Houd jij je mobiel aan op vakantie? Of zet je hem uit?


Ook iets voor jou?
Zo laat je je kinderen veilig internetten
Tips om thuis en onderweg zorgeloos je MB’s te gebruiken
Kim

Kim

  • Auteur
  • Badge
  • Badge
  • Badge

Top 3 blogartikelen

Populair op het forum