Meezingen met je favoriete hits bij Nick Music

Wat is er nu fijner dan uit volle borst meezingen met je favoriete liedjes? Wij laten je zien welke hits deze zomer gegarandeerd in de auto en op de camping worden meegezongen. Om je daar volledig op voor te bereiden, kijk je als klant van Telfort in de maand juli de kindvriendelijke muziekzender Nick Music helemaal gratis. Zo ben jij helemaal op de hoogte van de meest populaire liedjes.

Harry Styles – Sign of the Times


Het is alweer 7 jaar geleden dat Harry auditie deed bij het populaire Engelse programma X-Factor. Het 16-jarige talent werd geboren in Redditch, Worcestershire, maar groeide op in Holmes Chapel, Cheshire. Hij wist tijdens de auditie de harten te veroveren van juryleden Simon Cowell en Nicole Scherzinger. Harry ging uiteindelijk niet door naar de halve finales, maar werd gekoppeld aan vier andere deelnemers die de finale ook niet hadden gehaald. Samen vormden ze de populaire boyband One Direction. Na vele succesvolle singles en albums, kondigden ze in 2015 aan tijdelijk uit elkaar te gaan. Hoog tijd voor de talentvolle Harry om solo verder te gaan. En met succes! De eerste single Sign of the Times van zijn debuutalbum Harry Styles kwam gelijk terecht op nummer 1 in meer dan 80 verschillende landen.

https://www.youtube.com/watch?v=qN4ooNx77u0


Anne-Marie – Ciao Adios


Hoewel de naam je misschien doet twijfelen is Anne-Marie geboren in het Engelse Essex. Je kunt wel zeggen dat het entertainen er met de paplepel is ingegoten. Als 6-jarig meisje stond ze namelijk al op West End in de musical Les Misérables en 6 jaar later kreeg ze net als zangeres Jessie J een rol in de musical Whistle Down The Wind. Grote kans dat je hits als Alarm en Do it Right kent en natuurlijk haar nummer 1-hit samen met Sean Paul en Clean Bandit: Rockabye. En wist je dat deze 25-jarige superster naast zingen ook een groot talent is op de mat? Anne-Marie is namelijk drievoudig wereldkampioen karate. Een gevaarlijke dame dus!

https://www.youtube.com/watch?v=qqob4D3BoZc


DNCE & Nicki Minaj – Kissing Strangers


Grote kans dat één van de zangers van DNCE je bekend voorkomt. Joe Jonas was voorheen namelijk zanger bij The Jonas Brothers. Tijdens een tournee in 2007 leerde hij drummer Jack Lawless kennen, waarmee uiteindelijk een hechte vriendschap ontstond. Ook bleef altijd het idee om in de toekomst nog eens samen te werken. Dit gebeurde 8 jaar later met DNCE. Hun vrolijke debuutsingle Cake by the Ocean slaat goed aan in muziekland en ook Selena Gomez is onder de indruk van de band. DNCE reist uiteindelijk mee tijdens de 42 Amerikaanse shows van de zangeres. Voor hun nieuwe single Kissing Strangers is DNCE de samenwerking aangegaan met rapper en zangeres Nicki Minaj. Een goede keuze, als je het ons vraagt.

https://www.youtube.com/watch?v=wzZWXrlDj%2DA


Paramore – Hard Times


Ook zo’n vrolijke zomerhit is Hard Times van de Amerikaanse rockband Paramore. De band ontstond in 2004 toen zangeres Hayley Williams nog slechts 15 jaar oud was. Ook zo’n jong muziektalent was de drummer van Paramore. Zac Farro was namelijk pas 12 jaar toen hij bij de band kwam. In 2010 besloot hij samen met zijn broer de band te verlaten, maar Zac keerde begin van dit jaar terug. Precies op het juiste moment, want hun hit Hard Times hoor je de komende zomer waarschijnlijk nog vaak voorbijkomen op Nick Music.

https://www.youtube.com/watch?v=AEB6ibtdPZc


Nick Music is een zender uit het Telfort Pluspakket. Klanten van Telfort kijken deze maand gratis naar deze zender. Met de witte afstandsbediening kijk je naar kanaal 23 en met de zwarte afstandsbediening kijk je naar kanaal 33. 


Met welke muziekclips op Nick Music zing jij deze zomer mee?


Ook iets voor jou?
Vijf handige apps voor op vakantie
Wat zijn de verschillen tussen Instagram Stories en Snapchat?
De 5 leukste selfie apps op een rijtje
Kim

Kim

  • Auteur
  • Badge
  • Badge
  • Badge

Top 3 blogartikelen

Populair op het forum