Met deze 4 films is Blue Monday zo erg nog niet

Buiten is het koud en donker, de zomervakantie is nog lang niet in zicht en het is de eerste dag van de werkweek. Allemaal ingrediënten voor een sombere dag. Maandag 15 januari is het Blue Monday, ook wel bekend als de meest deprimerende dag van het jaar. Om je wat op te vrolijken tippen wij je 4 leuke films uit ons On Demand aanbod die Blue Monday net wat leuker maken.

Despicable Me 3

Gru heeft inmiddels een rustig bestaan opgebouwd met zijn vrouw Lucy, dochters Margo, Edith en Agnes en de knalgele Minions. Wat hij niet wist is dat hij een tweelingbroer heeft die er alles voor over heeft om ook een superschurk te worden. Het leek of Gru zijn leven als schurk had opgegeven, maar zijn tweelingbroer weet hem op andere gedachten te brengen. Hij moet het opnemen tegen Balthazar Bratt, een voormalig kinderster uit de jaren 80.

https://www.youtube.com/watch?v=MjOcq2UCE3s


Girls Night Out


Vijf studievriendinnen komen na tien jaar weer samen voor een vrijgezellenfeest in Miami. Wanneer ze per ongeluk een stripper om het leven brengen, weten ze zich geen raad met zichzelf en het lijk. Op hilarische wijze doen ze er alles aan om hun sporen te wissen. De vijf vriendinnen worden gespeeld door Scarlett Johansson, Jillian Bell, Ilana Glazer, Zoë Kravitz en Kate McKinnon.

https://www.youtube.com/watch?v=l85pio%2DFxOY


Paris Can Wait


Wanneer de 50-jarige Anne door oorpijn niet kan vliegen, besluit ze vanuit Cannes de trein naar Parijs te nemen. Een mannelijke collega van haar man stelt voor om samen met de auto naar de lichtstad af te reizen. Wat normaal een rit van 7 uur is, wordt een indrukwekkende roadtrip voor de Amerikaanse Anne. Ze maakt kennis met de Franse keuken, leert meer over de cultuur en geniet van de prachtige landschappen.

https://www.youtube.com/watch?v=vdCDDT_YNE4


Gifted


De vrijgezelle Frank Adler voedt in z’n eentje zijn 7-jarige hoogbegaafde nichtje Mary op. Hij probeert haar een zo normaal mogelijke jeugd te geven in een kustplaatsje in Florida, maar wanneer de oma van Mary opduikt gaat het mis. Ze wil de voogdij over het meisje, na het ontdekken van haar talent voor wiskunde. Ondanks het dramatische verhaal, zijn er genoeg momenten in de film waarbij er gelachen kan worden.

https://www.youtube.com/watch?v=JMavk0wE3tU


On Demand zit standaard bij Interactieve TV van Telfort en met keuze uit meer dan 10.000 films zit je altijd goed. Je huurt al een film met je afstandsbediening vanaf 2,99.

Welke films halen jou uit je Blue Monday dip?

Ook iets voor jou?
Zo ga je in 2018 je goede voornemens halen
3 handige betaal apps om de rekening te delen
Thuis sporten? Deze 4 handige apps helpen je op weg
Kim

Kim

  • Auteur
  • Badge
  • Badge
  • Badge

Top 3 blogartikelen

Populair op het forum