Nooit meer je favoriete programma missen

Laatste update: 19 mei 2017

Heb je een programma gemist? Met Interactieve TV van Telfort is dit verleden tijd. Via de gids kijk je bijna alles terug wanneer het jou uitkomt. En dat 7 dagen lang.

Wat heb je nodig?


Sommige momenten zijn te dierbaar om te onderbreken voor een tv-programma. Bijvoorbeeld een goed gesprek met je moeder of vriend(in), onder het genot van een kopje thee en wat lekkers. Pak gerust nog een extra koekje en geniet van elkaars gezelschap. Via de gids kijk je namelijk jouw favoriete programma terug wanneer dat jou uitkomt. Wat je hiervoor nodig hebt? Interactieve TV van Telfort.

Programma gemist? Zo kijk je terug via de gids


Het is eenvoudig. Open de tv-gids met de gids-knop op de afstandsbediening. Zoek je favoriete programma op. Zie je het groene icoontje? Dan kun je dit programma gratis terugkijken. Het maakt niet uit of het programma al begonnen of juist afgelopen is. Om het programma te starten selecteer je deze en klik je op de groene knop van de afstandsbediening.

Heb je een zwarte afstandsbediening en een programma gemist? Bekijk dan hier de instructies.

Zenders


Terugkijken via de gids wordt aangeboden in samenwerking met de zenders. Deze stellen een aantal programma’s en films beschikbaar. Zo kun je bijvoorbeeld programma's terugkijken van NPO 1, 2 en 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, SBS 6, SBS 9, Net 5, Veronica en meer. Aan het groene icoon in de gids zie je precies welke programma’s je gratis opnieuw kunt laten beginnen.

Het verschil tussen Begin Gemist en Terugkijken via de Gids


Bij Begin Gemist kun je een programma dat al is begonnen opnieuw starten. Terugkijken via de Gids is een uitbreiding op Begin Gemist. Bij Terugkijken via de Gids start je ook programma’s op die al zijn afgelopen. En dat tot 7 dagen in het verleden. Bij Terugkijken via de Gids zijn de meeste programma’s gratis.

Ga jij vaker terugkijken via de gids?

Ook iets voor jou?
Nieuwe programma’s en series van KPN Presenteert
Geniet van extra films, series en zenders met een zenderpakket
TV kijken op al je schermen
Kim

Kim

  • Auteur
  • Badge
  • Badge
  • Badge

Top 3 blogartikelen

Populair op het forum