Scoor punten met deze 5 originele ideeën voor Valentijnsdag

Laat iemand jouw hart sneller kloppen? Op 14 februari kun je het die persoon nog eens écht duidelijk maken, want op Valentijnsdag vieren we de liefde. Een dag waarop iedereen z’n brievenbus en mailbox nog eens extra checkt, om te kijken of er een liefdevol bericht is binnengekomen. Wij zetten de leukste ideeën voor een geslaagde Valentijnsdag voor je op een rij.

Op de tandem


Met z’n tweeën op de fiets is toch veel leuker dan in je eentje? Huur bij mooi weer een tandemfiets om samen de grachten van Amsterdam te bewonderen of fiets rond over de prachtige Veluwe. Om niet te verdwalen, heb je de handige app van Google Maps op je telefoon staan. Zo weet je zeker dat je op tijd bent voor het romantische diner voor twee. Meer weten over de handigste functies van deze navigatieapp? In dit blog lees je er alles over.
  • Google Maps is gratis beschikbaar voor iOS en staat standaard op Android smartphones.

Voor de binnenblijvers


Blijf je liever binnen? Haal dan spellen als Monopoly, Ganzenbord en Wie Ben Ik weer tevoorschijn voor een portie ouderwetse gezelligheid. Heb je deze gezelschapsspellen niet (meer) op zolder staan? Schakel dan de app store van Apple of Android in. Dan speel je de spellen samen op je tablet of smartphone.
  • Monopoly Towns is gratis verkrijgbaar voor iOS en Android

Tafel voor twee


Met romantisch kaarslicht kom je al heel ver, maar liefde gaat wel degelijk door de maag. Mochten je kookkunsten niet fantastisch zijn, dan is het handig om de hulp van een professional in te schakelen. Ga naar het YouTube kanaal van de Engelse chef-kok Jamie Oliver voor inspiratie en hij helpt je met duidelijke instructies een heerlijk maal op tafel te zetten. Nog steeds geen succes? Download dan de app van IENS of ga naar de website, om nog gauw in een restaurant een romantisch tafeltje voor twee te scoren.

https://www.youtube.com/watch?v=jfULDrq_I44


Geschikte bloemen


Bij Valentijnsdag horen bloemen, het liefst natuurlijk rozen. Je kunt online een bosje rode rozen bestellen voor jouw Valentijn, maar is het niet veel leuker om vaker een mooie bos te laten bezorgen op het adres van je geliefde? Ga dan voor een verrassend bloemenabonnement. Je stelt zelf het abonnement samen, bepaalt de prijs en zet het stop wanneer je wilt. Zo weet je zeker dat je wekelijks of maandelijks een glimlach bezorgt op het gezicht van je geliefde.

Op de vlucht


Voor een goede portie vermaak, spanning en uitdaging sla je dit jaar de bioscoop even over. Ga deze Valentijnsdag daten in één van de vele escape rooms. Check van tevoren wel even of je kunt reserveren voor twee personen. Niet mogelijk? Dan maak je er toch gewoon een dubbeldate van? Net zo gezellig natuurlijk en je kunt de rekening splitten. Met een handige betaalapp staat het geld zo weer op je rekening. We vertellen je er meer over in ons blog over handige betaalapps. En of je nou in het noorden, zuiden, westen of oosten van het land woont. Op deze website vind je alle escape rooms van Nederland.

Welke leuke ideeën heb jij voor Valentijnsdag?

Ook iets voor jou?
De leukste dating apps voor op je smartphone
3 handige betaal apps om de rekening te delen
4 handige video apps voor je smartphone
Kim

Kim

  • Auteur
  • Badge
  • Badge
  • Badge

Top 3 blogartikelen

Populair op het forum