Een supervoordelig leven dankzij social media

Twintig jaar geleden konden we ons er niets bij voorstellen: Social Media Day. Vandaag is het dan toch zo ver. Maar welke social media platformen zijn populair? En hoe zorgt social media ervoor dat jij supervoordelig de dag doorkomt? In dit artikel geven we tips. Doe er je voordeel mee.

Het social tijdperk


In een paar jaar tijd zijn we gegroeid van MSN en Hyves naar een bundel aan social media platforms. Via Facebook houden we contact met de familie, vinden we oude klasgenoten terug en bekijken we jaloersmakend mooie vakantiefoto’s van vrienden. Op Instagram volgen we onze favoriete merken en beroemdheden. En wie leest er nog nieuws, als je Twitter hebt? En wat dacht je van sms’en? Vroeger stuurde je drie sms’jes per dag om binnen je bundel te blijven. Tegenwoordig verstuur je onbeperkt berichten via WhatsApp.

Er is meer


Generatie X, ofwel de tieners van deze tijd, vergrijpen zich aan het allernieuwste: Snapchat. Hiermee voeg je in een paar handige stappen je leukste foto’s en video’s van de dag samen tot een story die je met je volgers kunt delen.

Supervoordeel online


Erg leuk, al deze platforms. Maar wist je dat je er ook je voordeel uit kunt halen? Wij hebben de handigste pagina’s voor je op een rijtje gezet.

1. Gratis af te halen
Van Limburg tot Groningen: de ‘Gratis af te halen’- Facebookgroepen zijn onmisbaar. Koopjesjagers vinden hier voor een prikkie een bankstel. Wat de koper vaak nog wel moet doen is het bankstel van vijfhoog naar beneden tillen. Het is een kwestie van lid worden en goed in de gaten houden. Ga naar Facebook en typ ‘Gratis af te halen’ in de zoekbalk in.

2. Lift gevraagd en aangeboden
De tijd dat mensen met hun duim omhoog langs de kant van de weg staan om een lift te krijgen, is vanaf nu verleden tijd. De groep Lift gevraagd >< Lift aangeboden helpt je bij het vinden van een lift. Wie een lift aanbiedt kan ook in deze groep terecht. Zo wordt reizen gezellig en supervoordelig en houd je geld over voor als je bijvoorbeeld gaat winkelen in Antwerpen.

3. Keurig gekapt
Volg jij kapster Sarah Angius al? In haar filmpjes van 15 seconden laat Sarah zien hoe je je haar opsteekt als Brigitte Bardot of krult als Beyonce. Dat scheelt je weer een bezoek aan de kapper.

4. Telfort’s Slimme tips
Volg jij Telfort al op Instagram? Op onze pagina delen we slimme tips. Van leuke apps, tot handige doe-het-zelf activiteiten. Wist je bijvoorbeeld dat je met een zonnebril een voordelige houder voor je smartphone kunt maken?
Heb jij nog tips voor een supervoordelig leven dankzij social media? Laat het achter in de reacties.


Ook iets voor jou?
Winkelen met korting
Martine onderzoekt de kledingbibliotheek
Kim

Kim

  • Auteur
  • Badge
  • Badge
  • Badge

Top 3 blogartikelen