Telfort verdubbelt roamingbundels

Goed nieuws! De internetbundels van Telfort-klanten worden verdubbeld, de EU Internetbundels vergroot én de tarieven voor bellen, sms’en en internetten worden lager. En die ruimte kunnen we allemaal goed gebruiken.

Wijzigingen abonnement


Vanaf 30 april 2016 passen wij het Telfort abonnement aan. We bieden geen Belbundel EU meer aan. De inhoud van de Internetbundel EU wordt vergroot en de tarieven voor bellen, sms’en en mobiel internet in de EU worden lager.

Waarom deze wijziging?


De verandering is het gevolg van een wet die de EU heeft aangenomen, waardoor je vanaf juli 2017 niet meer extra hoeft te betalen als je in het buitenland belt of internet gebruikt.

Meer MB’s


Om alvast te wennen aan al deze vrijheid vergroot Telfort vanaf 30 april 2016 de inhoud van de EU Internetbundels, van 100 MB naar 125 MB voor 5,-. Kun je net wat meer foto’s vanuit je bundel naar het thuisfront sturen. Mocht het limiet bijna bereikt zijn, vergeet dan niet je roaming uit te zetten.

Vaker bellen


Er is meer goed nieuws: bellen, sms’en en internetten wordt een stuk goedkoper in de EU zone 1. Gebeld worden vanuit Nederland kost maar 1 cent per minuut. Zo kan je nog vaker en langer bellen met je vader, moeder, vriend of vriendin. Bekijk het overzicht van de tarieven die vanaf 30 april geldig zijn.

Belbundel EU afgeschaft


Omdat bellen nu bijna niks meer kost en de mogelijkheden via internet steeds ruimer worden, is de Belbundel EU overbodig geworden. Vanaf 30 april biedt Telfort deze daarom niet meer aan.

Wil je meer lezen over deze veranderingen? De wijzigingen, veel gestelde vragen en voorwaarden kun je vinden op onze roaming pagina. .

Heb jij nog handige tips om roamingkosten te voorkomen? Deel ze met ons en help ons aan een zo compleet mogelijke lijst.

Ook iets voor jou?
Roaming aan of uit? Zo ga je slim op vakantie
6x handige apps voor op reis
Kim

Kim

  • Auteur
  • Badge
  • Badge
  • Badge

Top 3 blogartikelen

Populair op het forum