TV kijken op al je schermen

Laatste update: 26 april 2017

Televisiekijken via je tablet, computer of smartphone? Dat kan met Interactieve TV Online. Daarmee kijk je tv op al je schermen, gewoon via je internetverbinding. 

Vroeger konden we er alleen nog maar van dromen. Tegenwoordig is het mogelijk: tv kijken via je tablet, computer of smartphone. Het kan met Interactieve TV Online van Telfort. Handig voor als je iets anders wilt kijken dan je partner of wanneer je wilt koken onder begeleiding van je favoriete televisiekok. Er is geen extra tv meer nodig en het gevecht om de afstandsbediening is verleden tijd. 

Wat je daarvoor nodig hebt? Interactieve TV Online van Telfort. Dit is een onderdeel van het Alles-in-1 pakket. Met iTV Online kan iedereen waar dan ook in huis, zijn favoriete serie of programma kijken op één van de 35 populaire zenders.

Eenvoudig te gebruiken


iTV Online kijk je op twee manieren: via je browser of via de iTV app. Kijk je graag op je computer of laptop? Ga dan naar de bijbehorende website van iTV Online. Toch liever via je smartphone of tablet? Download de gratis Telfort iTV app voor jouw tablet of smartphone via de AppStore of via Google Play. Heb je nog geen Interactieve TV van Telfort? Kijk welk pakket van Telfort met Interactieve TV het beste bij jou past.

Opnames inplannen en afspelen


Met de Interactieve TV Online app kun je eenvoudig opnames inplannen of verwijderen, wanneer je een programma later terug wilt kijken. Dit kan zowel via de website van iTV Online als via de app. Om opnames af te kunnen spelen via iTV Online is er bij de gemaakte opname een ‘Play’ icoontje te zien. Als je op dit icoontje drukt, dan begint de opname met afspelen. Zo hoef je niet meer thuis te blijven om jouw favoriete serie op tv te kunnen kijken.

Nieuwe functies voor iTV App


Maak je al gebruik van de iTV app? Dan wordt tv kijken nog aangenamer met deze vernieuwde functies.
- De programmagids is naast staand, nu ook liggend te bekijken. Zo heb je een nog beter overzicht wat er op televisie is. Klik rechts bovenin op het icoon of kantel eenvoudig je telefoon om van positie te wisselen.
- Selecteer nu gemakkelijk al jouw favoriete kanalen door ze te filteren. Handig om alleen de kanalen te zien die je ook echt bekijkt.

Ga jij tv kijken via Interactieve TV Online of via de iTV app van Telfort?

Ook iets voor jou?
4 nieuwe social media trends in 2017
3 tips om de beste wachtwoordmanager te vinden
De 5 beste boekenapps
Kim

Kim

  • Auteur

Top 3 blogartikelen

Populair op het forum