Verhuizen? 5 tips zodat je geen dag zonder internet zit

Ga je verhuizen? Telfort helpt je graag! Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom geven wij in dit artikel tips om je te helpen met je verhuizing.

Spannend! Je hebt je droomhuis gevonden en gaat binnenkort verhuizen. Het is een enorme klus, maar je hebt er zin in. Deze week begin je met het inpakken van de eerste spullen. Je ziet jezelf al zitten in de nieuwe woonkamer. De grote bank gaat tegen de rechtermuur, zodat je tv-meubel precies in de hoek past. De ultieme tv-hoek! Nu alleen nog de televisie aansluiten en klaar ben je. Maar wacht eens even, vergeet je niet iets? Juist ja! De aansluiting bij je provider..

Verhuistips


Verhuizen doe je niet iedere dag. Gelukkig maar, want er komt een hoop bij kijken. Met deze 5 tips verloopt je verhuizing een stuk soepeler en kun je straks ook in je nieuwe huis zorgeloos genieten van internet, tv en/of bellen.

1. Stel je provider tijdig op de hoogte van je verhuizing
Geef je verhuizing minimaal 2 weken van tevoren door. Je provider checkt of je huidige abonnement ook beschikbaar blijft op je nieuwe adres en zorgt ervoor dat je aansluiting wordt geactiveerd. Is het niet mogelijk om het abonnement te activeren op je nieuwe adres? Dan wordt je abonnement opgeheven en kun je overstappen op een andere provider.

2. Mobiele WiFi
Heb je onverhoopt je verhuizing toch niet op tijd kunnen doorgeven? Vraag dan bij je provider om een MiFi (Mobiele WiFi), zodat je ook in je nieuwe huis geen dag zonder internet zit.

3. Orde
Pak snoeren apart in en geef goed aan waar ze voor dienen. Zo kun je zonder probleem je computer of televisie aansluiten.

4. Vermaak voor de allerkleinsten

Zorg ervoor dat je je laptop of tablet zo hebt ingepakt dat je er gemakkelijk bij kan. Zo kunnen je kinderen bijvoorbeeld een film kijken, terwijl jij rustig de dozen uitpakt.

5. Check check, dubbel check

Niets is zo vervelend als je er op het laatste moment achter komt dat je iets bent vergeten. Gebruik daarom deze handige checklist.

Telfort Overstapservice

Ben je van plan om over te stappen naar internet, Interactieve TV en/of bellen van Telfort? Met de Telfort Overstapservice is dat heel eenvoudig. Wij zeggen je abonnement op en zorgen voor een zorgeloze overstap. Kunnen wij je huidige abonnement niet voor je opzeggen, omdat de provider dit niet toestaat? Dan stellen we een opzegbrief voor je samen, zodat je zelf eenvoudig je overstap kunt regelen.

Meer info over Alles-in-1 van Telfort? Bezoek dan deze pagina.
Kim

Kim

  • Auteur
  • Badge
  • Badge
  • Badge

Top 3 blogartikelen