Voicemail Telfort wijzigt

‘U heeft... één... nieuw bericht en... vier bewaarde berichten.’ Herkenbaar? Dan is dit bericht relevant voor jou. Per 1 maart zijn de instellingen van de voicemail van Telfort voor zowel mobiel als voor de vaste telefoon gewijzigd. We zetten de wijzigingen voor je op een rij.

Voicemail Telfort aan- en uitzetten


Je hebt een belangrijke afspraak en je kunt je mobiel niet opnemen. In dit soort situaties komt een voicemail goed van pas. Je zet de voicemail van Telfort op jouw mobiel gemakkelijk aan of uit zonder dat daar kosten aan verbonden zijn. Je hoeft alleen een sms-bericht te sturen naar 1233 met de tekst ‘AAN’ of ‘UIT’. Wil je de voicemail op jouw mobiel liever telefonisch activeren? Bel dan naar 1233 of 12331. In het keuzemenu krijg je een uitgebreide uitleg over de mogelijkheden van de voicemail.

Voicemail op je vaste telefoon zet je voortaan aan- of uit door te bellen naar het nummer 12331.

Functietoetsen voicemail Telfort


Sta je op het punt om je voicemail terug te luisteren, let dan op de functies van de toetsen. Ook deze zijn per 1 maart veranderd. Zo is de functietoets ‘bericht wissen’ gewisseld met ‘bericht bewaren’. Let dus goed op dat je niet per ongeluk een bericht wist in plaats van bewaart. Hieronder zie je precies welke functie elke toets heeft.Beveiliging van je voicemail


Een functie die vaak vergeten wordt is de beveiliging van je voicemail. Waarom dit nodig is? Zo kan alleen jij je berichten afluisteren, bewaren en wissen. Je voicemail beveilig je met een toegangscode. Deze stel je in als je de eerste keer naar je voicemail belt. De code is bedoeld om misbruik door anderen te voorkomen.

Afluisteren, instellen en kosten voicemail Telfort


Wil je meer weten? Bijvoorbeeld hoe je de voicemail van Telfort afluistert, deze instelt en wat de kosten zijn. We beantwoorden deze vragen op onze website.

Gebruik jij de voicemail van Telfort regelmatig?

Ook iets voor jou?
In 3 stappen je wifi-netwerk beveiligen
3 tips op de beste wachtwoordmanager te vinden
Hoe check je of een bestand een virus heeft?
Kim

Kim

  • Auteur

Top 3 blogartikelen

Populair op het forum