WiFi Versterker: overal in huis een sterk WiFi-signaal

Laatste update: 12 april 2017

WiFi is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Je gebruikt het in de trein, op je hotelkamer of in een cafe. Maar ook in elke hoek van je huis wil je hiervan genieten. Geen optimale verbinding in je keuken? Je kunt het WiFi-signaal versterken met een WiFi Versterker. In dit artikel vertellen we hoe.

Waarom een WiFi-signaal versterken?


Betonnen muren, meerdere apparaten tegelijk online en zelfs het WiFi-signaal van de buren kunnen de verbinding vertragen. Hierdoor kan het zijn dat bijvoorbeeld de YouTube video die je op zolder wilt kijken steeds hapert of dat deze helemaal niet laadt. Door een WiFi Versterker te kopen en centraal in je woning te plaatsen, kun je het WiFi-signaal van je modem of router versterken en verder verspreiden. Zo heb je overal in huis goed bereik.

Hoe werkt een WiFi Versterker?


De WiFi Versterker vangt het bestaande WiFi-signaal op en stuurt deze versterkt door. Je plaatst hem daar waar je het signaal wilt versterken of versnellen. Volg het stappenplan voor het instellen van de WiFi Versterker en maak overal in en rondom het huis gebruik van een stabiel WiFi-signaal.

Klaar voor gebruik


Ga je voor het eerst met een WiFi Versterker aan de slag? Lees dan hoe je hem klaarmaakt voor gebruik. Heb je nog geen versterker? Je bestelt hem eenvoudig via de Telfort webwinkel.
Twijfel je of één WiFi Versterker voldoende is? Dit hangt ervan af of je het WiFi-signaal wil versterken op dezelfde verdieping of op een andere verdieping.

Wat doe jij om je WiFi-signaal te versterken?

Ook iets voor jou?
Zo bescherm je privacygevoelige data tegen hackers
3 smartphone gadgets voor de mooiste foto’s
In 3 stappen een veilige browser
Kim

Kim

  • Auteur
  • Badge
  • Badge
  • Badge

Top 3 blogartikelen