Zender van de maand: Nick Jr.

Elke maand kijk je gratis naar een zender uit het Telfort Pluspakket. Deze maand kijk je gratis naar Nick Jr. Deze zender richt zich op peuters en kleuters. Het aanbod bestaat uit een mooie mix van entertainment en educatieve programma’s. Een zender waar jouw kinderen kunnen lachen en leren. We hebben de leukste programma’s voor je op een rijtje gezet.

PAW Patrol


Wie is de reddingsbrigade van de avonturieren-baai? Dat zijn de 10-jarige Ryder en zijn reddingshonden. Bij elk probleem schieten zij te hulp. Elke hond heeft zijn eigen expertise. Welke dat is zie je aan de kleding die de honden dragen. Dit team gaat geen probleem uit de weg. Houden jouw kinderen van avontuur? Dan vinden zij PAW Patrol superspannend.

Fresh Beat Band of Spies


Dit kinderprogramma op Nick Jr. gaat over muzikanten die zich kunnen transformeren naar spionnen. Een goede dekmantel. Samen met agent Goldstar lossen ze zo kleine misdaden op. Wanneer ze een boef vangen krijgt deze geen zware straf. Agent Goldstar kiest voor een andere aanpak en geeft educatieve straffen, waar ook onschuldige kinderen iets van kunnen leren.

Little Charmers


Glitter, magie en vriendschap. Via deze serie stap je binnen in de magiewereld van drie meisje. Zij laten zien dat je met wilskracht, geduld en wat magie veel voor elkaar kunt krijgen. En dat iedereen dat op een ander manier doet. Het belang van een goede vriendschap wordt in deze serie mooi belicht. Little Charmers is een hit voor kleine romantici.

Blaze en de Monsterwielen


De titel verraadt al dat dit programma één van de stoerste kinderprogramma’s van Nick Jr. is. Zijn jouw kinderen dol op auto’s en weetjes? Dan kunnen ze hun hart ophalen bij dit programma. Pratende auto’s leggen op een simpele manier technische en wetenschappelijke feitjes uit. Voor de stoere Einsteins onder ons.

Bubble Guppies


Zijn jouw kinderen gek op alles wat met de oceaan te maken heeft? Dan vinden ze Bubble Guppies te gek. Deze kinderserie gaat over onderwaterwereld Bubbletucky. Volwassenen kunnen stiekem ook om deze serie lachen. Hier en daar zitten wat lachwekkende woordgrapjes verstopt.

Hoe kijk ik Nick Jr.?


Nick Jr. is een zender uit het Telfort Pluspakket. Deze maand kijken alle Telfort klanten gratis naar deze zender. Met de witte afstandsbediening kijk je naar kanaal 23 en met de zwarte afstandsbediening kijk je naar kanaal 33.

Welk programma op Nick Jr. wordt de favoriet van jouw kinderen?

Ook iets voor jou?
3 tips om je pc op te schonen
3 tips om de beste wachtwoordmanager te vinden
Zo gebruik je veilig op locatie gebaseerde apps
Kim

Kim

  • Auteur

Top 3 blogartikelen

Populair op het forum