Zender van de maand: RTL Crime

Foto: RTL Nederland

Hoewel de maskers en pompoenen voor Halloween nog maar net de deur uit zijn, blijven we bij Telfort nog even in de spannende sferen. Niet in de vorm van horror, maar in de vorm van RTL Crime. Je kijkt de beste detective- en misdaadseries in november helemaal gratis, want RTL Crime is de Zender van de Maand. RTL Crime is een zender uit het Telfort Pluspakket.

Baantjer


Houd je van Nederlandse misdaadseries, dan ben je misschien ook groot fan van Baantjer. De Cock met C-O-C-K en zijn collega Vledder waren vroeger een grote hit op de Nederlandse televisie. Hoewel het al meer dan tien jaar geleden is dat het laatste seizoen werd uitgezonden, zie je de twee speurneuzen gelukkig nog steeds op RTL Crime. Geen moord blijft onoplosbaar voor hen. Zorg dat je iedere zaterdag om 20:00 uur klaarzit voor jouw nodige portie spanning en nostalgie.
  • Baantjer zie je iedere zaterdag om 20:00 uur

El Capo


Jouw zondagavond staat in het teken van Pedro Pablo, want iedere zondag kijk je op RTL Crime drie afleveringen achter elkaar over Colombia’s rijkste en meest gezochte drugshandelaar. Ondanks zijn enorme rijkdom hebben Pedro’s familie en vrienden geen idee van het bizarre dubbelleven dat hij leidt. Tot nu toe is hij uit handen van de politie gebleven, maar zit hij wel gevangen in een web van leugens. Wanneer zijn geheim uitkomt begint zijn zorgvuldig opgebouwde wereld in elkaar te storten.
  • El Capo zie je iedere zondag om 21:00 uur

CSI


Geen moord blijft onopgelost wanneer het gespecialiseerde team van forensische detectives van Crime Scene Investigation in Las Vegas wordt ingeschakeld. Is er een misdaad gepleegd in het Amerikaanse gokparadijs, dan zijn zij er als eerste bij. Alleen het team van CSI heeft de gespecialiseerde kennis en toegang tot complexe technische en wetenschappelijke methodes om misdrijven op te lossen. Iedere dag trakteert RTL Crime je op een nieuwe aflevering van CSI. Vanaf 3 november start seizoen 8 en vanaf 15 november seizoen 9.
  • CSI zie je iedere werkdag om 18:30 uur

Aspe


De Vlaamse politieserie Aspe wordt ook wel de Vlaamse Baantjer genoemd. De serie speelt zich af in Brugge en omgeving, maar laat je vooral niet misleiden door de uiterlijke schoonheid van deze historische stad. Hoofdinspecteur Pieter van In staat namelijk voor de moeilijke opgave de misdaden samen met zijn team op te lossen.
  • Aspe zie je vanaf 13 november elke maandag om 20:30 uur

https://www.youtube.com/watch?v=Kb3HVnAIZhgRTL Crime is een zender uit het Telfort Pluspakket. Klanten van Telfort kijken de hele maand november gratis naar deze zender. Met de witte afstandsbediening kijk je naar kanaal 23 en met de zwarte afstandsbediening kijk je naar kanaal 33. Wil je een extra zenderpakket zoals het Pluspakket bestellen? Dit kan via Mijn Telfort of met je witte afstandsbediening. Hoe het precies werkt, leggen we je hier uit. 


Wat is jouw favoriete serie op RTL Crime?

Ook iets voor jou?
Met deze tips is de afstandsbediening van je tv je beste vriend
4 handige tips voor het wegwerken van kabels in huis
Bekijk deze 5 populaire apps op je televisiescherm met Méér TV
Kim

Kim

  • Auteur
  • Badge
  • Badge
  • Badge

Top 3 blogartikelen

Populair op het forum