Zender van de maand: Travel Channel

Elke maand kijk je gratis naar een zender uit het Telfort Pluspakket. Hoe je dat doet lees je onderaan dit artikel. Deze maand is de gratis zender Travel Channel. Via dit kanaal reis je de wereld over via je tv. We hebben een aantal mooie reisprogramma’s van deze zender voor je uitgelicht.

Bizarre foods, delicious destinations


Hou je van eten, reizen en tv kijken? Dit programma op het kanaal Travel Channel is een combinatie van deze drie. Bizarre foods, delicious destinations neemt je iedere aflevering mee naar een nieuwe bestemming. Presentator Andrew Zimmern zoekt uit waar de beroemdste gerechten ter wereld vandaan komen en waarom ze genuttigd worden. Komt de crêpe wel echt Parijs? En waarom drinken mensen insecten-thee? Ontdek het in Bizarre foods, delicious destinations.

Everest Air


Nog elke dag doen bergbeklimmers een poging de Mount Everest te beklimmen. Het avontuur naar de top is levensgevaarlijk. Jeff Evans en zijn medisch team sporen klimmers in nood op. Uitgerust met een helikopter redden ze gedehydrateerde bergbeklimmers met gebroken botten en soms zelfs in coma. Dit reisprogramma op Travel Channel vertelt de verhalen van ervaren en minder ervaren klimmers. Allemaal deden ze een poging om de grootste berg ter wereld te beklimmen.

Hotel Impossible


Een team hotelexperts reist de wereld over op zoek naar hoteleigenaren met de handen in het haar. De experts treffen vervallen hotels aan met verschillende problemen. Van zeer slechte service tot bedorven eten, het komt allemaal voorbij. Het team probeert deze problemen samen met de eigenaar aan te pakken. Dat levert uiteenlopende confrontaties op. Benieuwd of het de experts lukt om de vervallen hotels om te toveren tot hotels met sterren? Dan mag je dit programma op Travel Channel niet missen.

Hoe kijk ik Travel Channel?


Travel Channel is een zender uit het Telfort Pluspakket. Deze maand kijken alle Telfort klanten gratis naar deze zender. Met de witte afstandsbediening kijk je naar kanaal 23 en met de zwarte afstandsbediening kijk je naar kanaal 33.

Welk reisprogramma van Travel Channel ga jij kijken?

Ook iets voor jou?
In 3 stappen een veiliger browser
3 tips om de beste wachtwoordmanager te vinden
Zo gebruik je veilig op locatie gebaseerde apps
Kim

Kim

  • Auteur

Top 3 blogartikelen

Populair op het forum