Zenders van de maand: NPO 101TV en NPO Cultura

Laatste update: 1 december 2017

Zeg je december, dan zeg je cadeaus. En naast dat je deze maand 5 films van Telfort helemaal gratis krijgt, kijk je ook NPO 101 en NPO Cultura voor niets. Van 1 t/m 24 december is NPO 101 Zender van de Maand en van 25 t/m 31 december is NPO Cultura aan de beurt. Zo mis je niets van 3FM Serious Request en de Top 2000. NPO 101 en NPO Cultura zijn beide zenders uit het Telfort Pluspakket.

NPO 101 Comedyweek


Van 4 tot en met 10 december zie je op NPO 101 de beste comedy- en sketchprogramma’s van de Publieke Omroep. Ga terug in de tijd met de populaire verborgen camerashow Tequila of geniet van vertrouwde programma’s zoals Draadstaal en Sluipschutters. In het weekend van 9 en 10 december zie je hier maar liefst 40 afleveringen van De Lama’s. Daarnaast kijk je tijdens de Comedyweek de beste cabaretshows van Nederlandse bodem.
  • Comedyweek zie je van 4 t/m 10 december op NPO 101

Club Hub


Doordeweeks kijk je Club Hub, een liveshow over internet en televisie. In deze show is er geen onderwerp dat niet wordt behandeld. Door te reageren via verschillende social kanalen word je als kijker ook nog eens onderdeel van de show. Met gasten zoals Dee, Kaj van der Voort, rapper Sjors en de Braboneger geniet je 40 minuten van mooie live-televisie.
  • Club Hub zie je van 4 t/m 15 december (ma-vr) vanaf 16:30 uur op NPO 101
 

NPO 101 Seksweek


In de week voor 3FM Serious Request staat NPO 101 in het teken van seks. Kijk iedere avond vanaf 20:00 uur naar programma’s als Filemon op de Wallen en Mag ik je Tieten zien, een programma over online seks shaming. Tijdens de NPO 101 Seksweek is er ook veel ruimte voor spraakmakende documentaires. Zo vertelt de documentaire My Silicone Love het verhaal van een man die een relatie heeft met dertien levensechte poppen.
  • Seksweek zie je van 11 t/m 17 december op NPO 101
 

3FM Serious Request


Van Maastricht tot Groningen en van Zeeland tot Almelo. In heel Nederland worden er acties opgezet om geld op te halen voor het goede doel. Sander Hoogendoorn, Domien Verschuuren en Angelique Houtveen laten zich voor de veertiende editie van 3FM Serious Request vrijwillig opsluiten in het Glazen Huis op het Marktplein in Apeldoorn. Van 18 tot en met 24 december maken de dj’s dag en nacht live radio en televisie, zijn ze continu online en volgen ze inzamelingsacties en actievoerders op de voet. Dit jaar wordt er geld ingezameld voor de miljoenen kinderen die in Nigeria, de Democratische Republiek Congo en Nepal gescheiden zijn van hun familie door oorlog of een natuurramp. Met de opbrengst van 3FM Serious Request sporen hulpverleners van het Rode Kruis vermiste kinderen en familieleden op, om ze weer thuis te brengen of het contact te herstellen.
  • 3FM Serious Request zie je van 18 t/m 24 december op NPO 101

Top 2000


Heb je zin om herinneringen op te halen nu het einde van het jaar in zicht is? Doe dit dan met de leukste hits van de afgelopen jaren. Je hoort ze allemaal bij de Top 2000. In een sneltrein van nostalgie hoor je alle hits uit de popmuziek voorbijkomen. Op NPO Cultura geniet je extra van de Top 2000 met livebeelden vanuit het Instituut van Beeld & Geluid. En zelfs als tv kijken je niet uit komt, is de Top 2000 leuke achtergrondmuziek. Op 25 december gaat de Top 2000 van start. 
  • Top 2000 zie je van 25 t/m 31 december op NPO Cultura

NPO 101 en NPO Cultura zijn zenders uit het Telfort Pluspakket. Klanten van Telfort kijken de hele maand december gratis naar beide zenders. Met de witte afstandsbediening kijk je naar kanaal 23 en met de zwarte afstandsbediening kijk je naar kanaal 33. Wil je een extra zenderpakket zoals het Pluspakket bestellen? Dit kan via Mijn Telfort of met je witte afstandsbediening. Hoe het precies werkt, leggen we je hier uit. 

Welke programma’s mag jij niet missen van NPO 101 en NPO Cultura?

Ook iets voor jou?
Met deze 6 tips wordt de kerst van 2017 een groot succes
Zo neem je makkelijk contact op met Telfort
5 x december films voor het hele gezin
Kim

Kim

  • Auteur
  • Badge
  • Badge
  • Badge

Top 3 blogartikelen

Populair op het forum