Zo ga je in 2018 je goede voornemens halen

Terwijl de kerstversiering in de uitverkoop gaat, ben jij misschien al druk bezig met jouw goede voornemens voor 2018. Wij helpen je graag op weg met deze 4 handige tips. Want met behulp van je smartphone, tablet of computer gaat het je dit jaar écht lukken.

Gezonder eten


Na al het heerlijke eten in december, kies je nu voor lekkere maaltijden die ook nog eens erg gezond zijn. De kerststol maakt plaats voor gezonde snacks zoals appels en rauwkost. Om jezelf een steuntje in de rug te geven, installeer je de app Mijn Eetmeter van het Voedingscentrum op je smartphone. Ook is het mogelijk Mijn Eetmeter via de computer te raadplegen. Zo houd je eenvoudig bij wat je per dag eet en welke voedingsstoffen je binnenkrijgt en misschien wel mist. Een handige app waardoor je het overzicht goed bewaart.
  • Mijn Eetmeter is gratis verkrijgbaar voor iOS en Android

Meer rust voor jezelf


Je hebt het druk op werk, je studie vraagt al je aandacht of thuis loopt het niet zoals je zou willen. Iedereen heeft wel zijn mindere dagen in het jaar. Om 2018 goed te beginnen, installeer je de app Happify of log je in op de website. De app helpt je om je positiever naar het leven te leren kijken. Iedere dag krijg je een aantal persoonlijke opdrachten om zo je positiviteit te meten, met als doel om je gelukkiger te maken. Uiteindelijk zorgt meer rust in je hoofd voor een goed humeur en betere prestaties. En daar wordt iedereen blij van.
  • Happify is gratis verkrijgbaar voor iOS en Android

Inzicht in je financiën


Met alle feestdagen in december, hebben we de duurste maand van het jaar weer achter de rug. Tijd om de financiën weer op een rijtje te krijgen. Moet de hand op de knip of zit je goed in de slappe was? Met Wally krijg je een beter inzicht in jouw persoonlijke uitgavenpatroon. Met de app kunnen je bonnetjes gescand worden en het berekent voor je hoeveel je maandelijks kunt sparen. Door alles in één handige app op een rijtje te zetten, krijg je meer grip op je financiën.
  • Wally is gratis verkrijgbaar voor iOS en Android

Smartphone time-out


Wil je je telefoon eens wat vaker naast je neerleggen? Gebruik dan de app Checky. In de app wordt in een staafdiagram bijgehouden hoe vaak je bijvoorbeeld het laatste nieuws bekijkt, je Spotify opent om muziek te luisteren of hoe actief je bent op Facebook. Zo kom je er gauw genoeg achter of je de tijd die je besteedt aan je smartphone misschien beter kunt besteden aan een sportieve activiteit. Wij zetten in dit blog de beste sport apps op een rij, waar je de deur niet voor uit hoeft.
  • Checky is gratis verkrijgbaar voor iOS en Android

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2018?

Ook iets voor jou?
Met deze 4 films is Blue Monday zo erg nog niet
Thuis sporten? Deze 4 handige apps helpen je op weg
5 tips om je concentratie op werk te verbeteren
Kim

Kim

  • Auteur
  • Badge
  • Badge
  • Badge

Top 3 blogartikelen

Populair op het forum