Zorgeloos overstappen naar Telfort Internet, TV en bellen

Ben je niet tevreden met je huidige aanbieder? Overstappen naar Telfort is zo gepiept. En dat hoeft helemaal niet ingewikkeld of duur te zijn. In dit artikel leggen we stap voor stap uit hoe je de overstap van provider eenvoudig regelt.

Traag internet of een telefoonrekening die de pan uit rijst. Of nog vervelender: internet dat helemaal niet werkt. Wie niet tevreden is met zijn huidige aanbieder, kan maar beter overstappen naar een andere provider. Met de Overstapservice van Telfort is die stap zo gemaakt.


De Overstapservice


Overstappen naar Telfort internet, TV en Bellen
Ben je van plan om over te stappen naar Internet, Interactieve TV of Bellen van Telfort? Maak dan gebruik van onze Overstapservice en zit geen dag zonder internet, tv en/of bellen.

Met de Overstapservice zeggen wij je huidige abonnement op. We doen er alles aan om jouw overstap zo soepel mogelijk te laten verlopen. Het oude abonnement laten we overgaan in het nieuwe. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je zonder internet komt te zitten of met dubbele kosten eindigt.

Installatie garantie


Heb je al van onze Installatie Garantie gehoord? Dit houdt in dat je in eerste instantie het Doe-het-Zelf pakket zelf aansluit. Dankzij onze superduidelijke instructies moet dit geen probleem zijn. Mocht je toch tegen moeilijkheden aanlopen, dan helpen we je graag telefonisch verder. Komen we er dan niet uit? Dan sturen we gratis een monteur.

Overstappen naar Telfort Glasvezel
Heb je al Internet van Telfort, maar wil je nog meer snelheid? Dan is internet via glasvezel iets voor jou. Met glasvezel internet haal je een download- en uploadsnelheid van maximaal 200MB/s, zelfs als de hele buurt online is. Zo kan je lekker snel online gamen, muziek- en films downloaden en video’s kijken met meerdere computers tegelijk.

Nog niet overal in Nederland ligt glasvezel, dus doe eerst de postcodecheck en bekijk of glasvezel internet voor jou beschikbaar is.

Kijk en vergelijk


Benieuwd wat Telfort te bieden heeft? Vergelijk onze pakketten met het aanbod van andere aanbieders. Zo weet zeker dat je goed zit als je naar Telfort overstapt. Bekijk ook eens ons zeer complete en voordelige Alles-in-1 pakket.

Ook iets voor jou?
Telfort verdubbelt roamingbundels
WiFi Versterker: overal in huis een sterk WiFi-signaal
Kim

Kim

  • Auteur
  • Badge
  • Badge
  • Badge

Top 3 blogartikelen